Beneficiaza de un CADOU

Primeste CADOU o lectie demo gratuita, online, adaptata nivelului tau de cunostinte.


Despre noi

S.C. BIROU TRADUCERI S.R.L a fost înființată în anul 2004, la iniţiativa unor oameni entuziaşti și dornici de a oferi servicii de traducere și interpretariat de cea mai bună calitate și în cel mai scurt timp. Încă de la început, compania noastră a devenit un nume de referinţă în domeniul traducerilor, iar standardele noastre de calitate au câștigat încrederea clienţilor.

Ceea ce ne deosebește sunt pasiunea și entuziasmul cu care traducem, pentru că ne place ceea ce facem, atenția la detalii și grija pentru aspectul final al produsului muncii noastre.

Dezvoltarea continuă a domeniului traducerilor din România reprezintă în fiecare zi o provocare, iar acest fapt ne determină să lucrăm mereu pentru a obţine perfecţiunea și pentru a păstra standardele cu care i-am obişnuit pe clienţi. 

Toţi traducătorii noştri sunt autorizaţi de Ministerul Justiţiei și sunt specializaţi în diverse domenii: literar, juridic, comercial, economic, medical, farmaceutic-chimic, tehnic, construcţii, transporturi etc.

Pe baza experienţei acumulate în decursul celor 10 ani de activitate, și-a început activitatea și o școală de limbi străine, care își propune să aducă pe piaţă servicii de o calitate superioară față de cele deja existente.

Școala de limbi străine se diferenţiază în primul rând prin echipa alcătuită, în cea mai mare parte, din formatori și profesori vorbitori nativi, dar și prin metode interactive și tehnici moderne de predare pentru adulţi și pentru copii.
Galerie foto